Automatische deuropener

AUTOMATISCHE DEUROPENER

Automatische deuropener

ADF Ports verkoopt, plaatst en onderhoudt automatische deuropeners of deurpompen in gans Vlaanderen.

Smartdoor

divider

Dankzij de Smartdoor – automatische deuropener opent u deuren zonder ze aan te raken. Dit geeft een aantal voordelen: het is contactloos, hygiënisch, stil en bacterievrij!

De toepassing werd ontwikkeld voor medische praktijken maar is ondertussen, dankzij de vele voordelen van het systeem, ook ingeburgerd in kantoorgebouwen, winkels, rusthuizen, woningen voor rolstoelpatiënten, enz. Het systeem heeft tal van voordelen op vlak van hygiëne en veiligheid maar kan ook praktisch en innovatief zijn.

Smartdoor
press to zoom
Smartdoor
press to zoom
Smartdoor
press to zoom
Smartdoor
press to zoom
1/1

Bediening kan via app, bluetooth of drukknop en contactloos. De installatie is steeds inbegrepen en is ter vervanging van een andere hydraulische deurpompen. Voor de technische specificaties verwijzen wij naar de PDF-folder. Het subtiele ontwerp van Zwitserse makelij is niet alleen zeer kwalitatief maar ook esthetisch erg goed uitgewerkt. Het systeem is conform de veiligheidseisen DIN 18650 en EN 16005.

ACTIE: Omwille van Covid-19 hebben wij een actie uitgewerkt. 

De smartdoor CleanPackage is perfect voor iedereen uit de zorgsector. U kan de deur openen vanop 5cm van het bedieningspaneel. Geen aanraking, geen kans op besmetting! Laat uw Smartdoor plaatsen aan een voordeeltarief.

Smartdoor
Smartdoor

Meer weten? Vraag nu uw gratis offerte aan!

Laat hier uw gegevens achter voor meer informatie of een offerte op maat!

Bedankt voor uw bericht!

VRAAG UW GRATIS OFFERTE