klantentellers

klantentellers

Uw winkel coronaproof dankzij de klantenteller van Adf Ports in Sint-Lievens-Houtem, Oost-Vlaanderen

Geautomatiseerde telsystemen voor klanten

divider

Hoe regelt u als winkelier het aantal klanten in uw zaak? Gezien de coronamaatregelen is deze vraag brandend actueel. Adf Ports voorziet u van een intelligente en handige oplossing. 

Ons systeem telt de klanten die uw zaak binnen- en buitengaan. Een eenvoudig verkeerslicht (groen/rood) geeft aan of een volgende klant uw winkel mag binnenkomen. Op deze manier doseert u het aantal klanten in uw zaak.

Contacteer ons

Benieuwd hoe het precies in zijn werk gaat? Onze productvideo maakt alles duidelijk!

De voordelen van een klantenteller

Met een verkeerslicht voor uw winkel regelt u heel gemakkelijk de toegang tot en het maximum aantal klanten in uw zaak. Naast het gebruiksgemak biedt een automatisch telsysteem enkele bijkomende voordelen:

  • Eenvoudig te installeren, eerste set-up bij levering inbegrepen
  • Met afstandsbediening houdt u zelf controle
  • U verliest geen werkkracht die permanent aan de deur moet blijven staan
  • U kan zich focussen op de klanten in uw winkel
  • Ook inzetbaar tijdens drukke periodes zoals solden, eindejaarsfeesten enz.

Praktische organisatie van de toegang tot uw zaak

divider

Ons klantentelsysteem werkt met een heel eenvoudige sensor die registreert hoeveel mensen uw zaak binnen- en buitengaan. U kan zelf instellen vanaf hoeveel personen het licht op rood moet springen. De correcte registratie van binnenkomende en buitengaande bezoekers is natuurlijk cruciaal.

Daarom zorgt u er best voor dat klanten uw zaak één voor één binnen- en buitengaan. Afficheer dit duidelijk bij de deur en zorg er dus voor dat uw in- en uitgang niet te breed zijn. U kan de toegang tot uw zaak eventueel versmallen met kegels, planten of op een andere creatieve manier. Voorzie ook een duidelijke wachtlijn waar uw klanten bij rood licht moeten wachten. Deze moet ver genoeg van de sensor getrokken worden. We hebben ook praktische oplossingen voor winkels met meerdere uitgangen, winkels met winkelkarren enz. En glipt er toch eens iemand te veel binnen? Geen paniek, dit kan u heel eenvoudig corrigeren met uw afstandsbediening!

divider
divider

Interesse in zo’n handige klantenteller voor uw zaak?

Bestel hem online in onze webshop!

Bekijk onze webshop

Wilt u nog een woordje uitleg?

Stel ons al uw vragen via het contactformulier. Wij geven u geheel vrijblijvend meer informatie.

Maak van uw winkel een veilige en comfortabele omgeving, voor uw klanten én uw personeel. Installeer een automatische klantenteller van Adf Ports.